Høstnytt fra Takst & BefaringsSenteret «Hurum Brygge».

Velkommen til Oktoberutgaven av Takst & Befaringssenterets nyhetsbrev!

Høsten er her, og vi håper dere nyter den deilige sesongen med fargerike blader og kjølige kvelder.  I denne utgaven fokuserer vi spesielt på vår viktige rolle i det flotte prosjektet «Hurum Brygge.» Men la oss begynne med en liten oppdatering på hvordan usikkerheten i boligmarkedet påvirker etterspørselen av og utvikling av våre tjenester.

Vi er alle kjent med at økte renter og økonomisk usikkerhet påvirker eiendomsmarkedet. Dette igjen påvirker etterspørselen av de tjenestene vi tradisjonelt sett har levert: befaringer. Samtidig gir det oss gode muligheter til kompetanseheving og innovasjon. Vi er stolte av at vi har flere medarbeidere enn noen gang som er kvalifiserte til å bistå dere som koordinator i deres prosjekter. Det være seg KU, KP og HMS – koordinator for å nevne noe. Vi har også et eget team som kan bistå på tilvalg, og et dedikert team som kan håndtere ettermarkedsarbeidet på vegne av våre kunder. Vi har også den siste tiden fått flere oppdrag hvor vi bistår med reklamasjoner for kjøper og selger-forsikringer (eierskifteforsikringer).

Takst & Befaringssenterets bidrag til prosjektet «Hurum Brygge».

Takst & Befaringssenteret har spilt en viktig rolle i utviklingen av «Hurum Brygge,» og vi er stolte av vårt bidrag. Hurum Brygge ligger vakkert til ved vannkanten i Hurum. Her kan du la blikket hvile på utsikten mot Son og Jeløya. Byggetrinn 1 av Prosjektet består av 65 boliger fordelt på 56 leiligheter, 8 rekkehus og en enebolig.

Kvalitetssikring (KS): Takst- og Befaringssenteret har gjennomført nødvendige KS-inspeksjoner for å sikre at alle byggearbeider oppfyller høyeste kvalitetsstandarder. Dette har bidratt til å unngå feil og forsinkelser i prosjektet.

Entreprenørbefaringer: Vi har regelmessig inspisert arbeidet som utføres av entreprenørene, og har gitt verdifulle tilbakemeldinger om nødvendige utbedringer og forbedringer. Dette har hjulpet til med å sikre en jevn fremgang i prosjektet, frigjort totalentreprenøren slik at de har hatt tid til å fokusere på øvrige oppgaver og ikke minst gitt et godt resultat som kan vises til kjøper ved ferdigbefaringen.

Vi har gjennomført ferdigbefaringer og overtakelser som en uhildet tredjepart. Dette gir en trygghet for alle parter og gjennom dette arbeidet sikrer vi at kjøper får det produktet de betaler for!

Tusen takk for at du tok deg tid til å lese. Ta kontakt dersom dere ønsker å høre mer om våre tjenester og hvordan vi kan bistå i deres prosjekter.

Med vennlig hilsen,

oss i Takst & Befaringssenteret

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle