Overtakelsesbefaring

Hvordan vi jobber med overtakelser

Ved overlevering vil vi gjennomføre en kontroll sammen med kjøper og entreprenør for å påse at alle feil og mangler fra forbefaringen er rettet opp. Strøm, vannmåler og energimåler avleses.

Det kontrolleres at nye avvik ikke har dukket opp siden forbefaringen. Til slutt gjennomføres selve protokollarbeidet med føring av overtakelsesprotokollen og nøkler utleveres.

Vi sørger for at kjøperen er gjort kjent med rettidige reklamasjoner, samt bevisstgjøring av hva som er en berettiget reklamasjon. Samtidig vil vi formidle de ulike kravene som stilles til et nybygg med referanser til Bustadoppføringslova og standarer.

Vi bevisstgjør kjøperen på deres løpende vedlikeholdsplikt fra overtakelse.

Overtakelsesbefaring

Både kjøper av bolig, totalentreprenør og vi er med på ferdigbefaringer og overleveringer.

Vi opptrer som en objektiv tredjepart og har mandat til å undertegne overtakelsesprotokoll på vegne av byggherre.

En objektiv tredjepart er viktig for å sikre at alle rettigheter og plikter blir ivaretatt. Vi påser samtidig at overleveringene blir ryddig og korrekt gjennomført.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle