Diverse taksttjenester

Takster for verdi og lån

Om du tenker få å selge eller refinansiere din bolig, så tilbyr vi en verdi- og lånetakst. Dette er et dokument som er utarbeidet av takstmann som angir antatt verdi på boligen.

Forhåndstakst

Dette er i utgangspunktet en vanlig verdi- og lånetakst, men er ment å anslå den framtidige verdien på en eiendom/bygning som ennå ikke er bygd. Denne danner ofte et grunnlag for sikkerhet når man søker om byggelån.

Skadetakst

Skadetaksering er en faglig vurdering som har til hensikt å kartlegge omfanget av skade og skadeårsak samt estimere utbedringskostnader og brukes i de tilfeller der eiendom eller bolig har fått uventet skader.

Næringstakst

Her går vi inn og tar en verditakst av et næringsbygg. Da finner vi antatt markedsverdi på eiendommen og bygningsmassen basert på beliggenhet, kvalitet og bruksmuligheter samt eiendommens leieinntekter.

Tomtetakst

Vi takserer tomter der vi tar hensyn til beliggenhet og tomteareal kombinert med reguleringer som ligger knyttet til tomten.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle