Tjenester

Vi hjelper deg med det meste!

Tilvalgsprosessen

Vi kommer inn som en objektiv tredjepart og sørger for at tilvalgene skjer på en trygg og god måte, der vi ender med signerte tilvalg innen tidsfristen.

Entreprenørbefaring

Gjennom gode entreprenør- befaringer sikrer vi at eventuelle feil og mangler i stor grad er utbedret før kjøperen får se sin bolig.

Ferdigbefaring

Både kjøper av bolig, totalentreprenør og vi er med på ferdigbefaringer og overleveringer.

Overtakelsesbefaring

Ved overlevering vil vi gjennomføre en kontroll sammen med kjøper og entreprenør for å påse at alle feil og mangler fra forbefaringen er rettet opp. Strøm, vannmåler og energimåler avleses.

Ettermarked

Vi ser at med gode overtakelser minimerer vi avvik og reklamasjons- arbeidet betydelig. Likevel er det ofte slik at avvik oppstår og reklamasjoner blir meldt inn av kjøper etter overtakelse.

Ettårsbefaring

En ettårsbefaring gjøres ett år etter overtakelse av nyoppført bolig. Ettårsbefaringen skal avdekke eventuelle feil og mangler som har blitt oppdaget etter overtakelsen.

Sikkerhet, helse og arbeidsmiljø

Forskrift om sikkerhet, helse og arbeidsmiljø på bygge- eller anleggsplasser (Byggherreforskriften) stiller krav til at byggherren utpeker SHA-koordinator/er) for bygge- og anleggsprosessen.

Uavhengig kontroll av våtrom og lufttetthet

Det er et krav om uavhengig kontroll av fuktsikring ved nybygg og søknadspliktig ombygging av våtrom i alle boliger med luftetthet i nye boliger.

Tilstandsrapport

Formålet med tilstandsrapporten er å beskrive bygningens tekniske, det vil si fysiske, tilstand. Da lager vi en detaljert rapport over bygningens tekniske og vedlikeholdsmessige status.

Diverse taksttjenester

Vi tilbyr flere ulike taksttjenester, slik som takster for verdi og lån, tomtetakst, forhåndstakst, næringstakst og skadetakst. Ta kontakt med oss for et godt tilbud!

Andre tjenester

Takst & Befaringssenteret kan også hjelpe deg med boligsalgsrapport, arealoppmåling og byggeoppfølging.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle