Om oss

Takst & BefaringsSenteret AS

Takst & BefaringsSenteret AS er et etablert og velrenommert takseringsfirma med hovedsete i Oslo. Men vårt arbeidsområde strekker seg over hele landet.

Våre svært gode tverrfaglig kompetente medarbeidere utfører også alt av takseringsarbeid og kontroller. Vi kan tilby tjenester blant annet innen SHA, deriblant koordinator prosjekterende og koordinator utførende, vi kan utføre uavhengige kontroller eller kanskje du trenger hjelp til arealoppmåling.

Takst & BefaringsSenteret har de seneste årene opparbeidet solid kunnskap og erfaring med forbefaring (ferdigbefaring) og overlevering av nybygg-prosjekter. Å sikre velfungerende prosesser for overtakelser er en viktig del av vår kjernevirksomhet og vi har derfor etablert flere dedikerte team på dette området. Trygghet for alle parter er alfa og omega når vi fasiliterer overlevering av nybygg-prosjekter.

Tilbakemeldingene fra både kjøpere og selgere er positive. Vi er veldig glade for de gode tilbakemeldingene. For en kjøper er det å overta en ny leilighet et stort øyeblikk, og om vi kan være med på å bistå med en trygghetsfølelse i denne prosessen har vi lykkes med vårt oppdrag.

Hvorfor velge oss?

For en kjøper er det å overta en ny leilighet et stort øyeblikk. Vårt mandat er å stille med kvalifisert personell og bistå med en god overleveringsprosess.

Vi har etablert flere dedikerte team på dette området. Trygghet for alle er alfa og omega, ikke minst for kjøperen. Ved å la oss håndtere dialogen med deres kjøpere fra tilvalgsprosess til ettårsbefaring, sikrer dere at de blir ivaretatt i alle ledd. Ikke minst, frigir dette deres interne ressurser for å ta fatt på nye prosjekter.

«Trygghet for alle er alfra og omega, ikke minst for kjøperen.»

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle